Un altre significat

Gràcies als bombers (i bomberes) de Barcelona, aquella pregunta que se sol fer als infants, “i tu què vols ser de gran?”, adquireix tota una altra dimensió. Avui ha sortit al carrer el calendari “solidari” que el cos dels “apagafocs” edita cada dos anys amb una generosa exposició de la prosaica humanitat dels seus membres i hi ha hagut cues per adquirir tan preuat obsequi. Així que ara, si tot mirant de reüll la iaia, el nen diu: “jo vull ser bomber”, potser el que teniu a casa no és ben bé un projecte d’heroi humanitari, o potser també, que les personalitats tenen mil facetes.

S’estén com mai el culte a la bellesa dels cossos. I ara sembla quasi un èxit feminista que les noies del cos de bombers s’incorporin al calendari, el punt més destacat de la notícia de TV3. S’ha de reconèixer que les fotos tenen classe. Ben lluny dels calendaris de camioners de noies “oxixenades” de contundent carnalitat. Tots hem après a mirar els cossos amb Mappelthorpe.

Si ningú me’l regala, hauré d’anar a fer cua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s