Benvinguda

Aquest és el nou aspecte i la nova URL (im-prescindible.net) del meu blog. I per als que esteu a la meva llista de distribució, aquest és també el nou aspecte dels correus electrònics d’avís d’una nova entrada. Espero que us agradi. El contingut continua sent el de sempre, però la eina és més còmoda per escriure i, crec, que el disseny, és més modern i agradable de llegir.

La capçalera, com explico a la pàgina La fotografia ↑, és un petit homenatge a una artista de Terrassa l’obra de la qual m’agrada moltíssim, l’Anna Taratiel. Confio que a vosaltres també us agradi. Aquests ulls que tot ho miren amb tanta intensitat són, sens dubte, una metàfora del que vol ser aquest blog: un espai per a una atenta observació del que passa al meu voltant, i no hi ha millor manera d’observar que obligar-te a escriure sobre el que veus i les sensacions i pensaments que et provoca.

Ha canviat l’adreça, però el blog conté totes les entrades, fotografies, informació que ja hi havia. Si algú ha creat un enllaç permanent, que no pateixi: fins que Blogger, o jo en un atac de rauxa, no decidim el contrari, les entrades antigues, amb la vella URL seguiran on sempre.

A l’hora de triar URL, he decidit mantenir el singular im-prescindible que ja en el seu moment vaig adoptar per accident. S’hi esqueia, al decidir emprar l’extensió .net, que en anglès vol dir xarxa, però aquí a casa nostra vol dir una cosa a la que les mares ens van ensenyar que tots hi hem d’aspirar, en la vida física i en l’espiritual. Aquests escrits, imprescindibles només per a mi, m’ajuden a netejar el pensament i a alleujar el cor. Alguns de vosaltres em dieu —no sabeu pas com us ho agraeixo!!— que a vosaltres us fan pensar i us inspiren. Tant de bo segueixi sent sempre així.

Esteu a casa vostra! (Si és que hi ha cases d’algú.)

3 thoughts on “Benvinguda

 1. Gràcies Adela per deixar.nos compartir. Es un plaer.
  Només demanar que l’intrusisme agressiu i barroer d’internet, Google al cap davant,
  no ens despisti de les teves reflexions. Ara mateix, mentres llegeixo la teva benvinguda,
  ens surten dos paios vulgars com ells sols, amb una petició: ‘7 cosas que no debes comer’.

  Una abraçada

  1. Ostres, tant de bo hi pogués fer res, però em temo que aquest intrusisme publicitari té a veure amb el teu navegador, perquè jo al blog li he posat tots el filtres d’spam que he sabut trobar. Com tu dius, que no et facin desistir!! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s