Retorn (amb Whisky)

IMG00068-20111022-1246Desapareguda del món de les lletres telemàtiques durant dos mesos a causa de l’Informe Biocat, retorno al meu blog amb ànsies d’escriure. Han passat un munt de coses importants que mereixen comentaris, i algunes d’aquestes que semblen destinades a marcar un abans i un després d’una determinada època. L’anunciada desaparició d’ETA seria una d’aquestes. Però per a nosaltres l’abans i el després el marca la incorporació d’un nou membre a la “família”, en sentit extens: us presento el Whisky, que acota el cap i us saluda.

Ha arribat força prim (venia del camp i, si no hi ha molt menjar, els cavalls més grans i forts s’enduen la millor part), però es refarà ràpid. Es pirra per les pastanagues i les pomes. I és un tros de pa, però salta molt bé.

2 thoughts on “Retorn (amb Whisky)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s